The • Box

maandag 07 januari 2019
Het enige plug & play systeem op de markt

Vloergootsystemen

Download hier de volledige pdf of contacteer ons sales team!


Kanalen

Toepassingen
‘The · Box’ is zowel toepasbaar met onze gesloten kabelgoten “CTLI35” met clipsbaar deksel, dit voor het kabelleggen maar ook verkrijgbaar met de meer robuuste vloergoten “FS-FT” voor het trekken van kabels (voorzien van één of twee compartimenten). Voor het werken met buizen werden eenvoudig te verwijderen uitbreekpoorten voorzien die de toegankelijkheid van ‘The · Box’ vergemakkelijken.

Fixatiebeugels

Er werd gekozen om niet te werken met geïntegreerde koppelingen maar met fixatiebeugels die dienst doen als equipotentiaalverbinding. De slijpnaden volledig afdichten om het binnendringen van de dekvloer tijdens het gieten te 
verhinderen.
Door gebruik te maken van deze 
fixatiebeugels creëert men ook een grotere speelruimte (40mm) om alles vlotter met elkaar te kunnen verbinden en makkelijker geslepen vloergoten in het geheel te kunnen verwerken.


Klapdeksel in inbouwelementen

Een mooi design met aandacht voor detail waarbij installatiegemak en veiligheid op de eerste plaats komen. Overeenstemming tussen de correcte diepte uitsparing in het deksel en het gekozen type van afwerkvloer bekomt men door kunststof elementen onder de metalen plaat te verleggen. Het deksel kan éénvoudig in twee richtingen in het klapdeksel gemonteerd worden.De toestellenbeker en klapdeksel werden in die zin op elkaar afgestemd dat ribben aangeven waar men de beker kan positioneren. Deels inhaken van het ingrijpmechanisme zorgt ervoor dat je de handen vrij hebt en een zorgeloze plaatsing te verzekeren.De toestellenbeker is standaard voorzien van een gesloten bodem om steeds uw veiligheid te garanderen. Deze bodem is voorzien van uitbreekpoorten om gevoelige databekabeling met de grootste zorg aan te kunnen sluiten. Klikbare afdekplaten zijn beschikbaar om zowel schroeftoestellen als Module 45 toestellen moeiteloos te kunnen integreren. Voor de lagere inbouwhoogten < 70mm werd een speciale beker ontworpen ideaal geschikt voor toepassingen met zowel haakse als rechte stekker.


Snelle montage

‘The · Box’ is een volledig voor-geassembleerde en gebruiksvriendelijke oplossing welke na levering zonder voorafgaande montages of instructies onmiddellijk geïnstalleerd kan worden.


Hoogteregeling voor het na-nivelleren

‘The · Box’ is een uniek robuust systeem bestaande uit een metalen vloerdoos met daarop een vaste en een regel koker uit kunststof. Met deze laatste kan the box perfect na-genivelleerd worden in functie van de gewenste hoogte van de betonnen dekvloer en afwerkvloer (tapijt, parket, lynoleum, vloertegel, …)


Visuele aanduiding minimum hoogte betonnen dekvloer

Verder is ‘The · Box’, voorzien van alle markeringen om een veilige en snelle montage mogelijk te maken, hoogteregeling voor na-nivelleren, uitlijningsmarkering en visuele aanduiding van de minimum hoogte van de betonnen dekvloer!


Veilig in gebruik

Veilig voor de gebruiker door zijn opvallende, groene, uitstekende regelkoker welke voorzien is van een werfdeksel om gevaarlijke situaties na het gieten van betonnen dekvloer en afregelen van ‘The · Box’ te verhinderen. Verder zijn alle kunststof onderdelen vervaardigd uit vlamdovend materiaal en werd er tijdens de ontwerpfase op gelet dat de nodige voorziening om kabelbeschadiging te vermijden werden geïntegreerd.


Geen nood aan dure en complexe ondersteuningen

In tegenstelling tot bepaalde andere systemen is er voor het werken met stootranden geen nood aan dure en complexe ondersteuningen. ‘The · Box’ werd zo ontwikkeld dat deze gedurig steun geeft aan de daarop te installeren elementen.


Ecologisch

Ook het ecologische werd niet uit het oog verloren, na de montage heeft men niet te maken met zwerfafval van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen.


Inzetbaar als trekdoos

Verder is ‘The · Box’ ook in tegenstelling tot andere systemen perfect in te zetten als trekdoos.

Download hier de pdf.

Je vloersysteem in 4 eenvoudige stappen

Je vloersysteem in 4 eenvoudige stappen samenstellen? Doe het hier met onze flowchart
Vragen? Wij begeleiden je graag doorheen de flow.


Laat je begeleiden door onze instructiefilmpjes.

1/ Montage vast kader

2/ Montage en nivelleren

3/ Toestellenbeker

4/ Klapdeksel